JUL Scented Candle 50h aromātiskā svece, 350 g
- Rīga
-
Īpaša partija. Aromātiska svece ar diviem pavedieniem. Svece ir izgatavota no ilgtspējīgi audzēta, ĢMO nesaturoša zviedru rapšu vaska, kas paredzēts vienmērīgai un lēnai degšanai ar iespējami mazāku ietekmi uz vidi. Sveces vasks tiek ielejams stikla traukā ar diviem tīras kokvilnas pavedieniem, un tam ir vāks, kas izgatavots no FSC sertificēta dižskābarža koka. Iepakojuma kaste nāk no apsaimniekotiem Ziemeļvalstu mežiem un ir krāsota ar dabīgām krāsvielām. 350 g, degšanas laiks līdz 50 stundām.
Lasīt vairāk RĀDĪT MAZĀKProdukta numurs170190174 ĪpašībasĪpaša partija. Vegāns un cruelty-free maisījums. ĢMO nesaturošs vasks. MateriālsVasks, stikls, koks, kokvilnas diegi RažotājvalstsFRANCIJA KrāsaMERLOT RED Izmērs350 G Ražotāja daļas numurs20141 AtslēgvārdiZiemassvētku aksesuāri, svece, bez GMO, Scandinavisk, aromātiskā svece, Ziemassvētku svece, Ziemassvētki, sveces, galda sveces, hygge, Ziemassvētku galda klājums, svečturis, priede, dāvana, dāvanu kastīte, mirgojoša svece, vegāns
Saņemšana veikalā
|
0,00 € |
---|---|
Piegāde uz saņemšanas punktu
|
0,00 € – 4,90 € |
Pārbaudiet pieejamību veikalā. Ja redzat aktīvu rezervācijas pogu pie veikala pieejamības, jūs varat rezervēt produktu saņemšanai veikalā.

Rīga | Rīga Preces nav pieejamas |
Rezervēt veikalā
|
Ja rezervāciju veicāt universālveikala darba laikā, jūs saņemsiet rezervācijas apstiprinājumu 4 stundu laikā pēc rezervācijas veikšanas. Pēc darba laika veiktās rezervācijas tiks apstiprinātas ne vēlāk kā nākamajā atvēršanas dienā. Pēc rezervācijas apstiprināšanas, jūsu rezervēto preci var izņemt universālveikalā līdz nākamās darba dienas beigām. Lūdzu, ņemiet vērā, ka, norēķinoties par pasūtījumu veikalā, nav pieejamas tikai e-veikalam paredzētās priekšrocības.

Jūsu rezervācija bija neveiksmīga. Lūdzu, nomainiet rezervācijas informāciju un mēģiniet vēlreiz.

Šis produkts ir pasūtīts no piegādātāja un to nav iespējams rezervēt universālveikalā. Jūs varat veikt pasūtījumu vai nu e-veikalā, vai universālveikalā.

