Viegla un svaiga vasaras maltīte

Zivis
Stockmann zivju nodaļā pieejama daudzveidīga izvēle – lasis, forele, Latvijā audzēta arktiskā palija un dažādas balto zivju filejas (paltuss, sams, basa, menca, zandarts, līdaka).

Eļļa
Bagātīgā augstas kvalitātes eļļu izvēle pārsteigs jebkuru. Veikalā atradīsiet dažādu valstu olīveļļu, kā arī īpašākas eļļas, kā lazdu riekstu, kaņepju vai sezama sēklu.

Jūras veltes
Astoņkāji, jūras ķemmītes, mīdijas, dažnedažādas garneles pieejamas ļoti plašā sortimentā gan svaigā, gan saldētā veidā.

Dārzeņi un augļi
Universālveikala Stcokmann darbinieki rūpējas, lai plauktos būtu tikai paši svaigākie augļi, dārzeņi un garšaugi, taču sortimentā atrodami arī dažādi eksotiskie augļi.

Sadarbībā ar žurnālu “Pie Galda” un pavāru Renāru Purmali tapa receptes ātri pagatavojamai vasaras maltītei.

Svaigais un plašais zivju un dārzeņu nodaļas klāsts mani iedvesmo pagatavot vienkāršas un vasarīgas uzkodas vai ātrus salātus, ar ko uzcienāt ciemiņus. Lai iegūtu gardu rezultātu, bet tajā pašā laikā nevajadzētu ilgi šiverēties pa virtuvi, jādodas uz universālveikalu Stockmann, kur kvalitatīvi un svaigi produkti atrodami ik dienu. Man patīk sajust svaigumu gan produktos, gan idejā, ko sniedz ēdiens, tādēļ patiess prieks, ka vienuviet ir pieejams viss, kas nepieciešams restorāna cienīgai un ātri pagatavojamai vasaras maltītei. Universālveikalā Stockmann var atrast arī to, ko pārdod tikai ārzemēs, un tas mūsdienās ir retums, taču tajā pašā laikā var atrast plašu bioloģisku un vietēju produktu klāstu, kas dod iespēju atbalstīt vietējo,” tā Renārs Purmalis.

ZIVJU UN JŪRAS VELŠU SALĀTI

SVAIGU KOLRĀBJU SALĀTI AR GRAUDU SINEPJU UN MEDUS MĒRCI

GARNEĻU KOKTEILIS

CĒZARA UZKODA

GATAVO: RENĀRS PURMALIS
STILS: LINDA VILMANSONE-VIRBULE
FOTO: MĀRIS KISEĻOVS