Veģetāro un vegānu produktu zīmols VEGIN

Stockmann Delikatess jaunums – Veģetāro un vegānu produktu zīmols VEGIN.

Piedāvājumā plašs produktu klāsts, sākot no uzkodām un beidzot ar desertiem. Sastāvdaļas tiek atlasītas un kontrolētas, ievērojot stingras prasības. VEGIN nodrošina rūpīgu kvalitātes kontroli visā ražošanas procesā. Ne tikai izejvielas, kuras izmanto, ir no drošiem piegādātājiem, bet arī izsekojamības līmeni nodrošina ieviestā pārbaudes un uzraudzības sistēma. Kopš pirmās dienas VEGIN ir īpaši uzmanīgs, izstrādājot un ieviešot pārtikas nekaitīguma pārvaldības sistēmu, kuras pamatā ir HACCP sistēmas piemērošana (bīstamības analīze un kritiskie kontroles punkti).

VEGIN pievērš īpašu uzmanību lai produkti atbilstu ne tikai vegāniem un veģetāriem standartiem, bet arī sniegtu pēc iespējas plašāku uzturvielu klāstu.
Piemēram: VEGIN burgeri tiek ražoti ar izvēlētām sastāvdaļām un papildus tika veikti izmēģinājumi, lai bagātinātu produktu ne tikai ar garšas niansēm, bet arī papildinātu ar veselībai labvēlīgajām īpašībām.

Tā tika izvēlētas sastāvdaļas burgeriem: Burkāns tika pievienots burgeriem, jo ir bagāts ar  antioksidantiem un A vitamīnu, uzlabo ādas kvalitāti, novēršot priekšlaicīgu grumbu veidošanos, sausu ādu un ādas pūtītes. Ir bagāts arī ar karotinoīdiem, kas palīdz novērst sirds un asinsvadu slimības, kā arī ar šķiedrvielām, kas ir palīdz holesterīna līmeņa pazemināšanai. Vēl burgeros pievienots spināts. Mēs visi zinām, ka jūrnieks Papajs bija ļoti spēcīgs, ēdot spinātus, taču spinātiem ir vēl citas labas īpašības, tie aizsargātā arī pret osteoporozi, sirds slimībām, vēzi, artrītu un citām slimībām, jo ir bagāti ar flavonoīdiem. Burgeriem pievienotās sēnes satur B vitamīnus, kas ir nepieciešami garīgajā un emocionālajā veselībā; olbaltumvielas, kas palīdz audu uzturēšanā; un fosforu, kas nepieciešams kauliem un zobiem. Melnajās olīvās ir eļļa, kas ir bagāta ar nepiesātinātām taukskābēm un ir lieliska, lai kontrolētu labā holesterīna līmeni organismā. Turklāt olīvas ir bagātas ar A, C, B1 un B2 vitamīniem un minerālvielām.

Un visbeidzot pipari, kas nav tikai pipari, bet arī lielisks C un A vitamīnu avots. Palīdz aizsargāt acis no kataraktas. Satur B6 vitamīnu un folijskābi, palīdz novērst sirds un asinsvadu slimības.

Ļoti gaidīts jaunums ir vegāna kūku maisījumu līnija. VEGIN sagatavotās kūkas ir veidotas ar līdzsvarotu cukura un fruktozes maisījumu.

Fruktoze ir cukurs, ko iegūst no dažādiem augļiem, un to var atrast arī citos pārtikas produktos, piemēram, pākšaugos un citos dārzeņos. Tas ir dabīgs cukurs, kura saldināšanas spēja ir par 33% augstāka nekā parastajam cukuram (saharozei). Fruktoze arī lēnāk uzsūcas organismā, salīdzinot ar cukuru.

Izmēģiniet to, izbaudiet to un esiet pārsteigti! VEGIN, pareizā izvēle veselīgā pārtikā!