Lieliska izvēle vegāniem

Nav jābūt vegānam, lai novērtētu Latvijā ražotos augu izcelsmes sierus – tie garšo pārsteidzoši labi! Ar humora devu produktu nosaukumos tie uzrunā jebkuru garāmgājēju, bet noteikti vērts tos pamēģināt ikvienam, lai apjaustu, cik daudzveidīga ir kulinārijas pasaule, pateicoties arī augu izcelsmes produktiem un fermentācijas procesiem. Indijas riekstu smēriņš būs lieliska piedeva maizītēm, krekeriem vai kādu uzkodu pildīšanai, grieķu feta krēmīgi papildinās salātus, bet kamamvērts – tas patiesi ir tā vērts! Lieliska garša, ko vajag novērtēt, it īpaši tāpēc, ka produkti ražoti Latvijā!

Indijas riekstu krēms KLASISKAIS

Fermentēts Indijas riekstu produkts. Krēmīgs, smērējams.
Krēmam ir patīkama garša. Baudiet to ar svaigiem dārziņiem vai maizīti, pievienojot garšvielas pēc Jūsu izvēles. Krēms Klasiskais ir izcila bāze Tzatziki mērcei – pievienojiet gurķīti, ķiploku, dilles un citrona sulu, samaisiet un baudiet to ar kartupeļu pankūkam.
Ja vēlaties ko saldāku, tad izmantojot Lifetree Klasisko krēmu var pagatavot “siera” kūku – pievienojiet mellenes, kokosriekstu eļļu, citrona sulu, vaniļas ekstraktu un saldinātāju pēc jūsu izvēles.
Sastāvdaļas: Indijas rieksti, ūdens, citronaa sula, sāls, fermentācijas kultūras.

Indijas riekstu krēms MAURLOCIŅŠ

Fermentēts Indijas riekstu produkts. Krēmīgs, smērējams. Krēmam ir svaiga un pikanta garša. Izteikts, patīkami saprotams un bagāts garšaugu aromāts – tāds ir Krēms Maurlociņš. Ieteicams baudīt ar rupjmaizi, izcila piedeva pastai vai svaigiem dārzeņiem.
Sastāvdaļas: Indijas rieksti, ūdens, laima sula, sāls, maurloki, melnie pipari, fermentācijas kultūras.

Indijas riekstu krēms MELNĀ TRIFELE

Fermentēts Indijas riekstu produkts. Krēmīgs, smērējams. Kā zināms, trifeles tiek sauktas par gastranomijas briljantiem, te nu ir Lifetree dārgums! Izsmalcināta, spilgta garša neatstās Jūs vienaldzīgu. Baudiet to ar svaigu franču maizīti vai rupjmaizi, vai pievienojiet to sēņu mērcei, kad gatavojiet pastu.
Sastāvdaļas: Indijas rieksti, ūdens, sāls, trifeļu eļla, trifeļu pulveris, fermentācijas kultūras.

Indijas riekstu krēms TOMĀTIŅŠ

Fermentēts Indijas riekstu produkts. Krēmīgs, smērējams.
Krēmam ir ļoti bagāta saulē kaltētu tomātu garša – mazliet saldena, ar svaigu citrusu noti.
Iesakam baudīt to ar svaigu maizi, pievienot to pastai, pīragiem vai citiem ēdieniem.
Sastāvdaļas: Indijas rieksti, ūdens, saulē kaltēti tomāti, garšvielas (tomāti, sīpoli, sāls, ķiploki, baziliks, paprika, oregano, timiāns, rapšu eļļa, pētersīļi, pipari, čili), citrona sula, sāls, fermentācijas kultūras.

Indijas riekstu krēms HERBES DE PROVENCE

Fermentēts Indijas riekstu produkts. Krēmīgs, smērējams. Herbes de Provence ir brīnišķīga garšaugu kombinācija, kas piepildīs jūs ar patiesām Dienvidfrancijas sajūtām. Siers ar tīru un svaigu garšu, ar patīkamām ziedu notīm. Īpaši maiga un krēmīga tekstūra palīdz izbaudīt tā garšas buķeti.
Atklāj un izgaršo mūsu vegāniskā krēmsiera jauno versiju un pagatavo pats savu ēdienu. Tas lieliski sader un atveras savā garšā kopā ar salātiem vai pievienojot pastai, vai jau ierasti – ar krekeriem un bulciņām.
Sastāvdaļas: Indijas rieksti, ūdens, Provanses garšaugi, ķiploku pulveris, citrona sula, sāls, fermentācijas kultūras.

Indijas riekstu krēms MELNAIS ĶIPLOKS

Fermentēts Indijas riekstu produkts. Krēmīgs, smērējams. Elegants. Izsmalcināts. Aromātisks.
Siers Gourmet Black Garlic –tas ir neparasts krēmsiers, īsts garšas baudījums patiesam gardēdim. Siers ir absolūts prasmīgu roku darbs.
Intensīva, piepildīta, daudzšķautnaina krēmsiera garšas buķete , kas papildināta ar vieglām balzamiko etiķa un melno plūmju garšas niansēm.
Melnais ķiploks ar savu specifisko garšu ļauj krēmsieru baudīt jaunā un nepieredzētā līmenī.
Šis neparastais siers ir lielisks pats par sevi. Tas ideāli der uzkodām ar maizi, krekeriem vai lavašu, kā arī augļu plate papidināta ar sieru iegūs jaunu un neparastu garšas baudījumu
Sastāvdaļas: Indijas rieksti, ūdens, fermentēts melnais ķiploks, pētersīļi, citrona sula, sāls, fermentācijas kultūras.

KAMAMVĒRTS

Augstākā labuma fermentēts un nogatavināts Indijas riekstu produkts. Augu alternatīva Kamambēram.
Kamamvērtam ir mīksta krēmīga iekšpusīte, bet tuvāk garoziņai tas ir drusku stingrāks.
Iesakam baudīt to ar svaigu maizi, persiku džemu, augļiem, pievienot to pastai vai citiem ēdieniem. Jūs noteikti atradīsiet savu iemīļoto veidu kā baudīt Lifetree Kamamvērtu. Glāze šampanieša, sidra vai Cabernet Sauvignon lieliski sader ar šo sieru.
Sastāvdaļas: Indijas rieksti, ūdens, sāls, fermentācijas kultūras, pelējuma kultūra Penicillium Camemberti.

NESVIESTS / KLASISKAIS / GARŠAUGU / ĶIPLOKU

Pievienojiet eleganci maltītei ar Lifetree NESVIESTIEM. Izmantojiet tos uz maizes, kruasānos, kanapē, pankūkām, sviestmaizēm, zupām vai kopā ar dārzeņiem. Bagātīgā sviesta garša rada vilinošu kombināciju, kas jebkuram ēdienam piešķir izsmalcinātu pieskārienu.

Klasiskais nesviests ir maigs, bagatīgs, krēmīgs, ar patīkamu skābu noti. Ar to var pagatavot gan sāļus gan saldus ēdienus, gluži ka ar parasto sviestu.
Sastāvdaļas: Kokosriekstu eļļa, Indijas rieksti, ūdens, vīnogu kauliņu eļļa, sāls, burkānu sula, emulgators sojas lecitīns, kurkuma, fermentācijas kultūras.

Grezns, bagāts, aromātisks – tas viss atspoguļo Garšaugu nesviesta garšu. Patiesībā ir tik viegli lietojams, ka tas ļoti ātri kļūs par daļu no jūsu ikdienas ēdienreizēm.
Sastāvdaļas: Kokosriekstu eļļa, Indijas rieksti, ūdens, vīnogu kauliņu eļļa, sāls, garšaugi (baziliks, timiāns, majorāns, estranos), burkānu sula, emulgators sojas lecitīns, kurkuma, fermentācijas  kultūras.

Ja Jums garšo ķiplociņš, tad Jums noteikti garšos Lifetree Ķiploku nesviests – tas ir tik universāls! Pievienojitet to maizītēm, grauzdiņiem,  ķiploku nūdelēm, rīsu un kartupeļu ēdieniem vai vienkārši grilētiem dārzeņiem!
Sastāvdaļas: Kokosriekstu eļļa, Indijas rieksti, ūdens, vīnogu kauliņu eļļa, sāls, ķiploku pulveris, pētersīļi, pārtikas rauga pārslas, burkānu sula, emulgators sojas lecitīns, kurkuma, fermentācijas  kultūras.

Ja vēlāties ilgāk saglabāt sviestus, tad sasaldējiet tos!

VICOTTA

Fermentēts Indijas riekstu produkts. Vicotta tiek pagatavota izmantojot tradicionālu biezpiena pagatavošanas metodi, kad no piena tiek iegūts receklis, kuram ļauj atsuloties. Tieši šādā veidā tiek iegūta Vicotta, piena vietā tiek izmantots fermentēts Indijas riekstu dzēriens. Vicottai ir ļoti krēmīga tekstūra un maiga garša. Izmantojiet to saldo un sāļo ēdienu pagatavošanā – Tiramīsu, tartes, pastas un citi ēdieni kļūs daudz bagātīgāki garšas ziņā!
Sastāvdaļas: Ūdens, Indijas rieksti, gaišā miso pasta, sāls, dabīgs enzīms, fermentācijas kultūras.

VETA

Fermentēts Mandeļu un Indijas riekstu produkts.  Alternatīva Fetas sieram. Veta, līdzīgi Vicottai, tiek pagatavota izmantojot tradicionālu biezpiena pagatavošanas metodi. Tieši šādā veidā tiek iegūta arī Veta, piena vietā tiek izmantots fermentēts Mandeļu un Indijas riekstu dzēriens. Vetai ir blīva, bet krēmīga tekstūra un pikanta sāļa garša.
Izcila piedeva salātiem, it īpaši biešu salātiem, maizītēm un citiem ēdieniem.
Sastāvdaļas: Ūdens, Mandeles, Indijas rieksti, sāls, dabīgs enzīms, fermentācijas kultūras.

ASAIS DŪMS

Fermentēts Indijas riekstu produkts. Asais Dūms ir karsti kūpināts siers ar čilli pārslām un šķīpsniņu kajēnas piparu! Aromāts un garša šīm sieram ir īpaši bagāta, izteiksmīga un autentiska.
Sastāvdaļas: Indijas rieksti, ūdens, miso pasta, pārtikas rauga pārslas, sāls, čilli pārslas, kajēnas pipari,  fermentācijas kultūras.

OLĪVE

Fermentēts Indijas riekstu produkts.
Patiess garšas baudījums – siers “Olīve”, kuru noteikti ir vērts nogaršot.
Izcils siers ar zaļām olīvēm un smaržīgu svaigo timiānu. Tas ir maigs savā tekstūrā, bet izteikti spilgts garšā, apvienojot vienotā buķetē Vidusjūras reģiona garšas – sāļās olīvītes un aromātiskais timiāns ir kā radīti viens otram. Siera garšas nianses lieliski atklāj timiāns- tas piešķir viegla, maiga un aromātiska svaiguma noti. Esam pārliecināti, ka siera cienītāji un gardēži to noteikti novērtēs. Katrs no mums atradīs sev mīļāko veidu kā baudīt Olīvi – kā uzkodu, svaigos salātos vai pastā! Mēs iesakām Olīve sieru izgaršot ar krekerīšiem un glāzi baltvīna.
Sastāvdaļas: Indijas rieksti, ūdens, zaļās olīvas, pārtikas rauga pārslas, timiāns, sāls, fermentācijas kultūras.