Dāņu saldumi LAKRIDS BY BÜLOW

Šis ir stāsts par pasaulē mazāko lakricas fabriku un viena cilvēka vēlmi – pasaulei iemīlēt lakricu. Mūsu vīzija ir izplatīt mīlestību pret lakricu visā pasaulē. Ne tikai saldo, ne tikai sāļo, bet visu garšu spektru, ko iespējams iegūt, izmantojot lakricu kā garšvielu.

Lai iegūtu partiju lakricas tam nepieciešamas 8 līdz 24 stundas. Tai tiek pievienota melisa, lai saturētu masu un vēlāk tiek vārīta ar spiedienu, līdz gaiss tiek izspiests un uz konveijera lentes to varētu sakārtot garās šķipsnās, pirms tās tiek sagrieztas mazos gabaliņos. Šokolāde uz lakricas virsmas tiek pilināta 8 stundas. Katru lakricas kodolu pārklāj līdz 30 plāniem šokolādes slāņiem. Tad pievieno augļu pulverus, lakricas pulveri vai sāli. Lai sasniegtu perfekto kombināciju, izejvielas ir rūpīgi izmeklētas- melase tiek iepirkta Dienvidamerikā, vietējā eļļa iegūta Dānijā un vispopulārākā sastāvdaļa- lakricas sakne tiek vesta no Apvienotajiem Arābu emirātiem.

Vispirktākie produkti ir šokolādē mērcēta lakrica, ieskaitot pasifloras augļa, karameles un kafijas garšu.

Mēs nepārtraukti strādājam, lai samazinātu mūsu iepakojuma ietekmi uz vidi. Šobrīd burkas ir veidotas no 100% pārstrādātas plastmasas un tā ir pārstrādājama, tādēļ lūdzam visus mūsu klientus arī izmantot iespēju un, pēc gardumu iztukšošanas, to mest atkritumu konteinerā, kas domāts plastmasai.

Johans Bulows, dzimis ar uzņēmējdarbības garu, vienmēr zinājis, ka vēlas radīt ko īpašu. Savu aizraušanos un uzmanību viņš guldīja lakricā- Skandināvijas iecienītajā garšā, kuru uzskatīja par nepietiekami novērtētu. Pavadot neskaitāmas stundas eksperimentējot un apgūstot prasmes, kas nepieciešamas, lai radītu perfekto produktu, 2007.gadā viņš uzsāka lakricas evolūciju.

Piedzīvo to arī Tu! Tagad Stockmann Delikateses nodaļā 1.st. iespējams iegādāties un nogaršot LAKRIDS BY BÜLOW garšīgos dāņu saldumus.