Kvalitatīva un veselīga Latvijā ražotā paipala no BUČERS.

BUČERS (tulk. no angļu val. “miesnieks”) ir atklājuši divas pasaules – gan smalko franču virtuves pieskārienu un katra izjusta kumosa pēcgaršu, gan to robusto baudījumu, kas ir ēdot dabā – grils, dūmu smarža, pārgājieni, atpūta mežā. Divi pavisam atšķirīgi sniegumi, bet ar vienādi atmiņā paliekošu mirkli un garšu baudu!

BUČERS ir no A līdz Z – Latvijā audzēts, atlasīts, sagatavots, pagatavots un iesaiņots premium klases paipalu gaļas produkts.

 

Lai iegūtu augstākās kvalitātes paipalu gaļu, tiek izmantoti 2-3 mēnešus jauni mandžūrijas šķirnes paipalu gaiļi, kas audzēti īpašos labturības apstākļos, ko var pielīdzināt pieczvagžņu putnu viesnīcai. Paipalas uzturā saņem izmeklētu un sabalansētu barību ar augstu olbaltumvielu saturu.

Paipalas “izmērs” bieži izraisa dažādas emocijas – cik tā smalka un īpaša vai – ak, cik tā maziņa, tur taču nav ko ēst!

Paipalas gaļa ir sātīga un sulīga. Pagatavojot to īpašā marinādē, izcepot krāsnī, kopā ar dārzeņiem un glāzi vīna, jūs piedzīvosiet īstu garšas baudījumu kā augstas klases restorānā!

SVARĪGI! Jaunās māmiņas paipalu gaļu bieži izvēlas kā pirmo gaļu bērniņiem.

Stockmann Delikatess sortimentā:

BUČERS Kaltētas paipalu gaļas uzkoda, 40g  5,20 (5,90)
BUČERS Svaiga atdzesēta paipalu cepamgaļa ar garšvielām, 3 gab.           8,70  (10,90)
BUČERS Svaigas atdzesēta paipalas, 3 gab.apt 540g-  9,95

Izmēģiniet paipalas recepti

RĪTA PUTNU īpašā paipala apelsīnos:

4 paipalas
2 ēdamkarotes medus
1 tējkarote dižonas sinepes
8 ēdamkarotes sojas mērces
4 ēdamkarotes olīveļļas
4 sīki sagrieztas ķiploka daiviņas
1 ēdamkarote rozā sāls no zs “Ragāres”
2 apelsīni

Sagatavo marinādi (bez apelsīniem), iemasē katru paipalu un atlikumu pārlej tām. Notur uz 1-2 stundām, ik pa laikam apmaisot (apgriežot putnus otrādi, lai marināde iesūcas vienādi).

 

Sagriež apelsīnus ar visu mizu šķēlēs. Liek cepamtraukā vai maisā paipalas, pa vidu saliek apelsīnu šķēles, pārlaista ar eļļu un liek cepties uz 180 grādiem no 40 minūtēm līdz 1 stundai. Paipala ir gatava, kad kāja viegli atdalās no ķermeņa.

Pasniedz ar grilētiem dārzeņiem vai svaigiem lapu salātiem.